ANTALYA / GAZİPAŞA - Macar Fahri Özçelik İlkokulu

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü...

Mrt

İlkokul öğrencilerimize İlçe Tarım Müdürlüğü personeli tarafından "Güvenilir Gıda ve Bilinçli Su Tüketimi" konulu seminer verildi.

Mrt

"Allah, bir daha bu millete bir İstiklal Marşı yazdırmasın."

Mrt

İlçede düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları yarışmasına katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Derece alan öğrencilerimizi ve öğretmenimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Mrt

Okul personeli ve öğrencilerin deprem anında neler yapması gerektiğini öğrenmeleri ve olası bir depremde can ve mal kaybını önlemek için deprem tatbikatı yaptık.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Pojesi kapsamında Atasözleri ve Deyimler sergisi düzenlendi.

Şbt

Okulumuz ilkokul ve ortaokul kademesinde yapılan Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında birinci gelen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Birinci sınıf öğrencileri için velilerinde katılımı ile okuma bayramı düzenlendi. Öğrenciler okuma yazma öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyor, tüöm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyoruz.

Kas

Okulumuz ilkokul öğrencilerine Dt. Erdal ER tarafından "Ağız ve Diş Sağlığı" konusunda seminer verildi.

Sıfır Atık İyi Uygulamar

Kas

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz arasında "Sözlük Tasarım" yarışması devam ediyor.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Ortaokul öğrencilerimiz kitap fuarını gezdiler.