ANTALYA / GAZİPAŞA - Macar Fahri Özçelik İlkokulu

Mrt

8 Mart 2023 tarihinde Antalya'da düzenlenen Bilek Güreşi Küçük Kızlar müsabakalarında, Rana Öten Sağ kol 2., sol kolda 3., Havva Ceylin Koç sağ kol 2., sol kol 4., Sıla Yılmaz sağ kolda 1. , sol kol 2., Beyza Demirci sağ kol 3., Yaren Ekinci Sağ kol 3., sol kol 1. oldu. 9 Mart 2023 tarihinde Antalya'da düzenlenen Bilek Güreşi Yıldız Kızlar müsabakalarında, Sümeyre Serel Sağ kol 1., sol kolda 1., Şerife Çomruk sağ kol 3., sol kol 1., Fatma Zehra Özdemir sağ kolda 2. , Sevilay Arslan sol kol 4., Pelin Çomruk  Sağ kol 2., sol kol 2. olarak toplamda 17 MADALYA alarak bizleri gururlandırdılar. Ayrıca 5 öğrencimiz Burdur'da düzenlenecek olan bölge müsabakalarında İlimizi temsil edeceklerdir. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Hatice KARABULUT'u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeniyle sivil savunmanın önemi, şiirler ve özlü sözler okundu.

Şbt

Öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize sağlıklı ve mutlu şekilde geçirecekleri bir tatil diliyoruz.

Ara

27 Aralıkta düzenlenen yarışmada öğrencimiz Sevilay ARSLAN 4., Şerife Mine ÇOMRUK 3. olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 84. yılında saygı, sevgi, minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Ormansız bir yurt vatan değildir. Atatürk

Ağu

Sağlık Bakanlığı okullarda pandemi sırasında uyulması gereken kuralları yayınlamıştır.